PolicyWatch

Debat: "Ørsteds elnet ikke specielt veldrevet for kunderne"

Hvem siger, at det danske alternativ ville være godt for de omkring en million sjællandske elkunder, der ville have været berørt af Ørsteds salg af Radius? Sådan spørger den adm. direktør i energikoncernen Ewii, Lars Bonderup Bjørn, i et indlæg, hvor han kalder debatten for elflæsk.

Foto: Cerius

Romantikken har blomstret hos både kommercielle aktører og politikere. Seas-Nve kastede sig ind i kampen om Ørsteds elnet og elkunder med advarsler mod udenlandske købere, og SF og Enhedslisten brugte salget til at markere sig som vogtere af andelstraditionen.

Socialdemokratiet tog livet af salget af Ørsteds infrastruktur. Man må forstå på udmeldingerne fra Christiansborg og vores nordsjællandske kollegaer, at udenlandske købere pr. definition er det værste for kunderne, og at danske ejere derfor er det eneste rigtige. Der er blevet brugt mange skræmmebilleder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Processen i Wolt-sag får kritik fra flere sider

Ifølge en række aktører er det problematisk, at Wolt ikke er blevet hørt i den netop afsluttede sag, der kan føre til en stor skatteregning samt et krav om overenskomst for leveringstjenestens bude.

Læs også

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra Watch Medier