PolicyWatch

Dansk Erhverv vil gøre op med Kammeradvokatens særstilling i nyt forslag

Med fire nye initiativer vil Dansk Erhverv sikre flere udbud, når det kommer til  statens brug af advokatrådgivning. Der er er brug for en større grad af konkurrence, lyder det fra lobbyorganisationen på dagen, hvor Kammeradvokatens særstilling mødte fornyet kritik.

"Jeg håber, der er lydhørhed over for, at vi har en situation nu, hvor der ikke er fair og lige konkurrence," siger Daniel Møller Jensen, poltisk konsulent i Dansk Erhverv. | Foto: Dansk Erhverv / PR

Til efteråret skal Kammeradvokaten alias advokatfirmaet Poul Schmith genforhandle sin aftale med staten. I den forbindelse står erhvervsorganisationen Dansk Erhverv klar med fire konkrete forslag, der skal udfase statens brug af Kammeradvokaten som foretrukken rådgiver, lyder det i kølvandet på, at AdvokatWatch mandag omtalte, hvordan advokatfirmaet Bach har sendt et åbent brev til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvor man opfordrer til, at statens særlige Kammeradvokat-aftale skrottes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Total Energies producerer 10 procent mere i Danmark end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde på vej over de næste år, men at det har højeste prioritet at få det enorme Tyra-felt op at køre igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier