PolicyWatch

Trump: USA og Kina er forud for tidsplan omkring handelsaftale

Planerne for en handelsaftale mellem USA og Kina er foran tidsplanen, lyder meldingen fra den amerikanske præsident.

Foto: LEAH MILLIS/REUTERS / X90205

Den amerikanske præsident, Donald Trump, siger, at USA er foran i tidsplanen i forhold til at underskrive en handelsaftale med Kina.

Det skriver Bloomberg News.

Efter sigende skulle det være en større aftale.

"Vi er en smule foran tidsplanen - sikkert ret meget foran," siger han.

Samtidig har præsidenten gentaget, at den mulige aftale vil blive underskrevet i Chile, hvor Trump og Kinas præsident, Xi Jinping, mødes i næste måned på et topmøde.

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier