PolicyWatch

Vækstplan skal støtte detailbutikker i kampen mod madspild

Som opfølgning på arbejdet i vækstteamet for handel og logistik har erhvervsminister Simon Kollerup (S) fremlagt en vækstplan, hvor man vil lave standarder for madspild og madtab.

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) flankeret af formand for vækstteamet for handel og logistik, Michael Løve (tv.) og Brien Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv. | Foto: LISELOTTE SABROE//

Under overskriften "Bæredygtigt og grønt handelserhverv" har erhvervsminister Simon Kollerup torsdag fremlagt en vækstplan, som skal skabe bedre muligheder for vækst i handels- og logistikerhvervene.

Blandt de i alt 21 initiativer finder man indsatser omkring madspild, levende bymidter, bæredygtig emballage, trafikdata og kunstig intelligens, fremgår det af en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier