PolicyWatch

Installatører: Markedet for energibesparelser er gået i stå

Ifølge brancheorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne er mange rådgivnings- og forsyningsvirksomheder begyndt at lukke ned for optag af energibesparelser under den eksisterende ordning, der udløber ved årets udgang og erstattes af en ny.

Foto: PRTekniqArbejdsgiverne

Markedet for energibesparelser under den udskældte energispareordning er gået helt i stå. Det fastslår brancheorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne. Den nuværende ordning, hvor private og virksomheder kan få tilskud til energirenoveringer, udløber ved udgangen af 2020, men i år vil der blive realiseret væsentligt færre energibesparelser end tidligere år, siger underdirektør Simon O. Rasmussen.

"Vi ser allerede nu, at markedet for energibesparelser er ved at gå i stå. Eksempelvis er de rådgivningsvirksomheder og forsyningsvirksomheder, der hjælper med at formidle tilskud, begyndt at reducere de tilskudsbeløb, man kan få per kWh, markant. Faktisk har mange allerede lukket for optag af energibesparelser og flere vil følge med den kommende tid. Det er utilfredsstillende i en tid, hvor vi mere end nogensinde har brug for besparelserne til at understøtte vores ambitiøse CO2-målsætning," siger Simon O. Rasmussen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier