PolicyWatch

Østergaard efter tumulten i Blackstone-forhandlinger: Det gjorde ikke noget godt for dansk politik

Snakken var pludseligt "langt væk" fra renoveringer og andelshaveres vurderinger, da De Radikale sad ved forhandlingsbordet om boligreguleringsloven. Bekymringen er, om der er nogle andelshavere og lejere, der bliver skibbrudne i det her, siger Morten Østergaard (R).

Foto: Martin Sylvest/Martin Sylvest /

De Radikale bærer også en del af ansvaret for de hårde linjer – og reelle nedbrud i forhandlingerne – mellem S-regeringen og støttepartiet i forbindelse med forhandlingerne om ændringerne i boligreguleringesloven.

Det siger partiets politiske leder, Morten Østergaard, i et interview med Altinget, hvor han uddyber, at forløbet er et godt eksempel på, hvad der svækker tilliden til Christiansborg. Pludseligt, lyder pointen, var snakken "langt væk fra renoveringer og andelshaveres vurderinger", og dette bærer partiet også en del af skylden af.

"Det gjorde ikke noget godt for dansk politik. Og konkret kan man have bekymring for, om der er nogle andelshavere og lejere, der bliver skibbrudne i det her," siger Morten Østergaard til Altinget.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier