PolicyWatch

Tidligere V-minister bliver formand for Danske Spil

Den forhenværende skatte- og forsvarsminister Peter Christensen (V) er blevet udpeget af finansministeren som ny bestyrelsesformand for Danske Spil.

Foto: Jens Dresling

Den tidligere Venstre-minister Peter Christensen bliver bestyrelsesformand i Danske Spil A/S. Peter Christensen overtager stafetten efter Peter Gæmelke, som har været formand siden 2011.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Danske Spil A/S.

"Jeg er meget stolt over tilliden, som finansministeren har vist mig, og jeg ser frem til at bidrage til Danske Spils videre rejse. Det er et stort privilegium at medvirke til at sikre det økonomiske fundament under hele Danmarks sports- og foreningsliv, som jeg personligt har mærket værdien af som både barn og ung. Derudover ligger det mig meget på sinde, at spil om penge forbliver den underholdning, det skal være. Danske Spil har en vigtig samfundsrolle i fortsat at sikre et balanceret og ansvarligt spillemarked i Danmark", udtaler Peter Christensen og fortsætter:

"Vi skal forebygge ludomani og beskytte vores unge, så spillet ikke tager magten og ender i afhængighed, samt sikre, at spil ikke misbruges til kriminalitet som hvidvask af penge. Danske Spil skal sætte standarden for ansvarligt spil i Danmark."

Peter Christensen vil efter nærmere aftale med ejerne udtræde af Det Danske Klasselotteris bestyrelse i løbet af 2. halvår 2020.

 

Relaterede

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier