PolicyWatch

De Radikale vil genoplive iværksætterpanel

VLAK-regeringens iværksætterpanel skal genopstå, hvis det står til De Radikale, der har forslaget med til finanslovsforhandlingerne.

Foto: Jens Dresling

Iværksætterne Tommy Ahlers og Tommy Andersen har som tidligere formænd for Iværksætterpanelet været med til at krydre den politisk debat med forslag, der kan give bedre vilkår for iværksættere i Danmark. Siden regeringsskiftet har panelet dog reelt ligget i dvale, og det vil De Radikale nu have lavet om på.

Det skriver Berlingske.

”Vi har savnet det gamle i snart halvandet år. Det er helt oplagt, at vi får et iværksætterpanel igen, og hvis vi skal gøre ambitionen om, at Danmark skal være en grøn iværksætternation til virkelighed, er det helt oplagt, at panelet får et særligt fokus på klima og bæredygtighed,” siger klimaordfører i De Radikale, Ruben Kidde, der dog lægger op til, at panelet skal have en mere grøn profil end tidligere.

Han vurderer, at det vil koste mellem fem og ti millioner kroner på finansloven at genstarte panelet.

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier