PolicyWatch

Kollerup: Data skal være hjørnesten i ny life science-strategi

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) ser stort potentiale i sundhedsdata som en del af en ny life science-strategi. Han kalder det samtidigt ”velkendt”, at et permanent forskningsfradrag på 130 pct. har været en socialdemokratisk mærkesag. Onsdag blev et bredt flertal enige om at afsætte 210 mio. kr. til den nye life science-strategi, som ifølge erhvervsministeren bliver præsenteret meget snart.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

En ny life science-strategi skal sikre, at Danmark er i den absolutte verdenselite inden for innovative og grønne løsninger på life science-området, siger erhvervsminister Simon Kollerup (S).  

I life science-branchen og blandt politiske partier på Christiansborg har der længe været et ønske om en ny strategi for branchen, og onsdag blev det første skridt taget. Et bredt flertal i Folketinget er enige om en større stimuli-pakke til dansk økonomi, der blandt andet indeholder en eksportpakke på 575 mio. kr. årligt frem til 2023 – og herunder 70 mio. kr. om året til en ny life science strategi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier