PolicyWatch

Restauratør: Vi bliver straffet for at redde arbejdspladser

Restauranter må vælge mellem take-away og lønkompensation, når de fra onsdag skal lukke i 38 kommuner.

Direktør Piet Klein fra restaurantkæden Flammen undrer sig over, at restauranter risikerer at blive straffet for at levere take-away under nedlukningen i 38 kommuner | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Det kan blive dyrt for restauranter, der under den delvise nedlukning af 38 kommuner, forsøger at holde liv i forretningen med take-away.

I modsætning til forårets hjælpepakker kan virksomheder under de nuværende ordninger nemlig kun sende medarbejdere hjem med lønkompensation fra staten, hvis de holder helt lukket.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier