PolicyWatch

Ny sikkerhedslov er kulminationen på flere års strammere greb om telebranchen

For få år siden vurderede Center for Cybersikkerhed, at it-sikkerheden var blevet forbedret med TDC's samarbejde med Huawei. Siden er det kinesiske selskab sendt i skammekrogen, regeringen gør klar til at vedtage en ny lov, og nu advarer en række aktører om, at hensynet til it-sikkerhed truer teleselskabernes retssikkerhed.

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil give Center for Cybersikkerhed mere magt overfor teleselskaberne. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

April 2015. TDC er under beskydning for sit tætte samarbejde med Huawei. Anledningen er en DR2-dokumentar, der har sat fokus på det kinesiske selskabs adgang til TDC's it- og telecentral på Borups Allé i København.

Men der er ikke noget at frygte, understreger statens it-sikkerhedsmyndighed Center for Cybersikkerhed. Faktisk har TDC's samarbejde med Huawei højnet it-sikkerheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier