PolicyWatch

Webshops ømmer sig efter strammede betalingsregler

Efter nye stramninger af regler om sikkerhed ved kortbetalinger på nettet, kræver det et ekstra skridt fra forbrugeren at godkende en handel. Det fører til fejlhandler i webshop, som mener, at bankerne og Nets burde have stået for at oplyse kunderne.

Foto: Colourbox

Siden nytår har det krævet et ekstra skridt for kunderne at verificere en handel, fordi der i EU er vedtaget skrappere regler, og det er for galt, at bankerne og Nets ikke har oplyst handlende kunder om det, mener webshop, der har mistet kunder, og Dansk Erhverv, skriver Børsen.

“Vi synes, at det er bankerne og Nets, der har fejlet. Der har overhovedet ikke været information fra deres side, hvorfor det påhviler selskaber som Legeakademiet at fortælle kunden, at der er lavet om på reglerne ved betaling af køb på nettet,” siger Ann Riemer, medstifter og partner i Legeakademiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier