PolicyWatch

Microsoft-direktør bliver formand i nyt klimaudvalg hos Dansk Industri

Nana Bule skal fremover stå i spidsen for nyt klimapolitisk udvalg, som Dansk Industri har nedsat, skriver Børsen.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Dansk Industri har nedsat et nyt klimapolitisk udvalg og har udpeget Nana Bule, der er dansk direktør i Microsoft, til formand, skriver Børsen.

Det nye udvalg har fået til opgave at "sikre konkrete løsninger i den grønne omstilling". Det betyder blandt andet, at de danske virksomheder i højere grad skal dele viden og blive bedre til at udnytte teknologiske muligheder.

Ifølge Nana Bule er det afgørende, at vi udnytter data i klimakampen – både til bedre at forstå udfordringerne og til bedre at kunne løse dem. Derudover er samarbejde essentielt, lyder det.

"Der er ingen af os, der kan løse klimaudfordringerne alene. Vi har brug for teknologi til energieffektivisering og til at binde energiøkosystemet med vand, varme og vind sammen på en ny måde. Samarbejde på tværs af sektorer og partnerskaber er utrolig vigtigt, hvis vi skal lykkes," siger Nana Bule til Børsen.

KMD-topchef efter corona-år: "Alt andet lige står vi et rigtig solidt sted"

Miljøportal lancerer online platform til mere brug af data i klimatilpasning 

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier