PolicyWatch

Vejdirektoratet spår trafikkaos ved anlægning af Marselistunnel

Aarhus Kommunes plan om at holde to spor i hver retning åbne under anlægningsfasen af Marselistunnellen bliver svær at føre ud i livet, vurderer Vejdirektoratet.

Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvis Marselistunnellen, som er en del af regeringens infrastrukturudspil, skal føres ud i virkeligheden, så får Aarhus Kommune svært ved at holde to spor i hver retning åbne under byggefasen, ifølge Vejdirektoratet.

Det skriver Mobilitytech.

I et notat fra Vejdirektoratet fremgår det ifølge Mobilitytech, at "det vurderes vanskeligt at opretholde to kørespor på Marselis Boulevard i anlægsperioden samtidig med, at der skal være plads til arbejdsarealer langs byggegruben”.

Det har ellers været planen fra kommunens side, at to spor i hver retning skal holdes åbne under hele anlægsfasen.

Marselistunnellen bliver i sagens natur kun til virkelighed, hvis et flertal i Folketinget bliver enige om projektet i den endelige infrastrukturaftale, som forventes færdig inden sommerferien.

Overblik: Her vil regeringen bygge nye veje og broer

Venstre satser på flere grønne biler i infrastrukturudspil 

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier