PolicyWatch

Debat: Frihandel er vejen til tryghed, vækst og velfærd

Det er altafgørende for Venstre, at den kommende Kommission bakker op om initiativer, der kan sætte yderligere skub i de eksisterende frihandelsforhandlinger. Det skriver Morten Løkkegaard, medlem af EU-parlamentet, i dette debatindlæg.

Morten Løkkegaard, medlem af EU-parlamentet for Venstre, hylder frihandelsaftalen mellem EU og Japan. | Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Man skal ikke se langt ud i verden for at fastslå, at protektionisme er en af verdens helt store udfordringer. Se bare, hvad der sker i USA, hvor langsigtede aftaler, der rimer på demokrati og vestlighed, erstattes af mere snævre aftaler, der udelukkende tænker amerikanske interesser først.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Klimarådet: Fjernvarme skal udrulles hurtigere

Der skal prioriteres hårdere mellem fjernvarmeprojekterne, og udrulningen skal være hurtigere, så folk ikke fortsætter med gas som varmekilde eller investerer i varmepumper. Sådan lyder et par af anbefalingerne fra Klimarådet.

DI opretter nyt talerør: DI Ejendom

Talerøret Ejendomdanmark får ny konkurrent i erhvervsorganisationen DI, der sammen med ti selskaber i branchen etablerer DI Ejendom. Jeudan-direktør er blandt de drivende kræfter.

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier