PolicyWatch

Debat: Husk industrien i EU-strategien

De danske medlemmer af Europa-Parlamentet skal efter EP-valget opfordre Europa-Kommissionen til at fremlægge en ambitiøs EU-strategi for at fastholde produktionsarbejdspladser i Europa. Det skriver Dansk Metals EU-chef og EU-konsulent i dette debatindlæg.

Johan Moesgaard, EU-chef i Dansk Metal. | Foto: PR

Grøn er håbets farve. Og når det kommer til EU’s klimapolitik, kan vi danskere med rette have realistiske, grønne håb om gode resultater i forhandlingslokalet. For med Danmarks grønne førertrøje har vi en klar politisk interesse i, at resten af EU følger Danmarks gode eksempel og fører en klimapolitik, som på den ene side er ambitiøs, og på den anden side er ansvarlig.

Ikke mindst over for de mange europæere og deres familier, som holder hjulene i gang. Heldigvis tyder noget på, at der er håb for en grøn omstilling af Europa til gavn for blandt andet Dansk Metals medlemmer og de danske industriarbejdspladser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier