PolicyWatch

Debat: Det skal være let at drive virksomhed

For de små og mellemstore virksomheder er byrdelettelser det vigtigste emne op til folketingsvalget, skriver Lars Magnus Christensen, cheføkonom i SMV Danmark, i dette debatindlæg.

Lars Magnus Christensen, cheføkonom i SMVdanmark | Foto: PR/SMVdanmark

I mange år har der været politisk fokus på at lette administrative byrder for erhvervslivet, blandt andet blev ’Virksomhedsforum for enklere regler’ nedsat af den forrige regering, og den nuværende regering har sat klare mål for, hvor meget de administrative byrder skal lettes. Senest har regeringen præsenteret et katalog med initiativer på byrdelettelser, som skal være med til at sikre målet om at lette byrder for 4 mia. kr. i 2020.

I alle årene har SMV Danmark deltaget aktivt i arbejdet. Virksomhederne ønsker nemlig mest af alt ro til at drive og udvikle deres forretning, ikke mindst de små og mellemstore virksomheder hvor administrative byrder rammer ekstra hårdt. I regi af ’Virksomhedsforum for enklere regler’ er der sendt en række forslag til byrdelettelser videre til regeringen, og heldigvis har man valgt at følge en stor del af dem, men også gode forslag er blevet afvist.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier