PolicyWatch

Christiansborg

Mette Frederiksen forhandler videre med syv partier

Enhedslisten, Alternativet og Nye Borgerlige er siet fra. Regeringsforhandlingerne fortsætter mellem Socialdemokratiet, Venstre, Moderaterne, SF, Liberal Alliance, De Konservative, De Radikale og Dansk Folkeparti.

EU's gasloft er designet som hold kæft-bolsje

Der er lagt op til heftig diskussion, når EU’s energiministre mødes torsdag for blandt andet at diskutere et forslag fra EU-Kommissionen, der skal sørge for, at gaspriserne ikke kører af sporet, men som vurderes nærmest aldrig at komme i brug.

Dansk biogas satte rekord i oktober

I løbet af oktober blev der slået rekord på levering af biogas til gasnettet, mens danskproduceret biogas i 2022 har dækket 40 pct. af det danske gasforbrug.

Kronik: Fællesskaber kommer ikke af sig selv

Det nyvalgte folketing bør sikre, at rammen for den offentlige og demokratiske samtale er reguleret af politikerne - ikke internationale tech-selskaber. Det er meldingen fra en lang række danske mediechefer i denne fælles kronik, hvor de opridser ti ønsker til rammerne for tech selskaber i Danmark.

Medier skal rykke sammen på Borgen

Landets mediers Christiansborg-redaktioner er blevet bedt om at flytte sammen og dele lokaler, fordi der med 12 partier på tinge er brug for at inddrage redaktionslokalerne.

1 - 25 af 10861

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier