PolicyWatch

Christiansborg

Ole Birk trækker i land: Vil blive i global postaftale

For under en måned siden ville transportminister Ole Birk Olesen (LA) trække Danmark ud af det globale postsamarbejde, Universal Postal Union, på grund af unfair kinesiske fordele. Nu vil ministeren give samarbejdet endnu en chance, hvilket ærgrer Dansk Folkeparti.

Løkke: Fejlanalyse at flygtninge i job ikke kan sendes hjem

Det tyder på, at virksomheder fortsat kan hyre flygtninge via IGU-ordningen, selvom regeringen og Dansk Folkeparti forhandler om et såkaldt paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Statsministeren mener således, at Dansk Folkepartis modstand imod ordningen skyldes en "fejlanalyse."

Staten har vide rammer for at vælge ny ejer af Ørsteds elnet

Hovedaktionæren i børsnoterede Ørsted, den danske stat, har gode kort på hånden for at holde udenlandske pengekasser væk fra en overtagelse af det sjællandske elnet. Reglerne er uklare, og der kan være saglige grunde til at vælge én bestemt køber, vurderer to juraprofessorer.

Løkke afviser at splitte Finanstilsynet op

S-formand Mette Frederiksen fik i Folketingets spørgetime tirsdag ikke opbakning til sin idé om at splitte Finanstilsynet op. Den tidligere S-regering har selv tidligere forkastet et lignende forslag, sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Minister i opgør med faldende eksport til Kina

Den danske udenrigsminister, Anders Samuelsen (LA), vil med et nyt panel gøre op med den faldende eksport til Kina. Eksporten er faldet med 10 pct. i årets første ni måneder sammenlignet med sidste år.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier