PolicyWatch

LA tror ikke på flere store skattelettelser før valg

Efter valget vil LA igen kæmpe for lavere marginalskat, men de store skattekampe i denne periode er taget.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille, Anders Samuelsen og Christina Egelund holdt pressemøde i forbindelse med Liberal Alliances sommergruppemøde den 9. august. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Registreringsafgiften er sat ned, afgiften på nødder er sænket, og skatten på fri telefon er afskaffet. 

Liberal Alliance kan efter sit sommergruppemøde remse en lang række store eller mindre afgiftslettelser op som eksempler på partiets indflydelse i regeringen.

Men selv om der er op til ti måneder til næste folketingsvalg, skal vælgerne ikke forvente, at der kommer voldsomt meget mere af samme skuffe, lader partiet forstå.

"Vi har taget de store skattekampe i den her valgperiode," siger økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA).

Han understreger, at LA vil arbejde for lavere skat efter næste valg.

"Forhåbentlig kommer der lidt mere inden valget, men det næste store træk tror vi skal komme i næste valgperiode."

"Her handler det blandt andet om at sænke selskabsskatten," siger han.

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier