Løkke bekræfter: Danske Bank-topchef færdig i regeringsråd

Danske Banks afgående topchef, Thomas Borgen, ryger ud af regeringens disruptionråd, efter banken i dag er kommet med sin undersøgelse af hvidvaskskandalen i Estland. Det bekræfter statsministeren på Twitter.
Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen
Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Den afgående Danske Bank-topchef, Thomas Borgen, mister sin plads i regeringens disruptionråd, efter bankens hvidvaskskandale har kostet ham jobbet.

Det bekræfter statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på Twitter, efter politisk kommentator Henrik Qvortrup har spurgt ham, om Borgen fortsætter i rådet.

"Nej," lyder det korte svar fra Lars Løkke på Twitter.

Disruptionrådet blev nedsat sidste år og skal frem til udgangen af 2018 drøfte, analysere og komme med forslag til, hvordan man sikrer, at danske virksomheder og danskerne er godt rustet til fremtiden og fremtidens arbejdsmarked.

Danske Bank er i dag kommet med sin interne undersøgelse af bankens hvidvaskskandale i Estland. Her får Thomas Borgen alvorlig kritik, men han friholdes dog fra at have gjort noget juridisk forkert. Som følge af sagen stopper han i banken, når en afløser er fundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også