PolicyWatch

Medie: Regeringens sundhedsreform er udskudt

Regeringen vil ikke som tidligere annonceret offentliggøre sin sundhedsreform umiddelbart efter efterårsferien, erfarer Altinget.

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Indholdet af regeringens forslag til en reform af sundhedssektoren forbliver ukendt for offentligheden i yderligere nogen tid.

Det skriver Altinget, der erfarer, at offentliggørensen af reformen er udskudt til tidligst uge 45, der begynder 5. november.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har ellers ved flere lejligheder annonceret en offentliggørelse af sit reformudspil umiddelbart efter efterårsferien - det skete blandt andet fra Folketingets talerstol i forbindelse med Folketingets åbning.

Indholdet af den kommende reform er endnu ukendt, men sikkert er det, at planen vil byde på en ny organisering af sundhedsvæsnet, hvor 21 såkaldte "sundhedsfællesskaber" skal skabe øget nærhed til befolkningen og sammenhæng for patienter, der bevæger sig på tværs af sundhedssektorens sektorer og eksempelvis bliver behandlet på et sygehus og modtager hjælp til genoptræning i kommunalt regi.

Denne artikel er leveret af PolicyWatchs søstermedie MedWatch.

Mere fra PolicyWatch

ECB-økonomer lægger bitcoin i graven

I et indlæg fra Den Europæiske Centralbank (ECB) er der ikke ret stor fidus til kryptovalutaen bitcoin, som ifølge to økonomer holdes kunstigt i live og snart vil være helt irrelevant.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier