PolicyWatch

Støjberg sænker ambitionsniveauet i jagt på mere udenlandsk arbejdskraft

I et forsøg på at sikre politisk flertal for at sænke beløbsordningen for udvalgte ikke EU-lande sænker regeringen ambitionerne. S afviser dog fortsat at sænke beløbsordningen.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix 2018

Når regeringen til februar efter planen sender sit forslag om at øge danske virksomheders adgang til udenlandsk arbejdskraft til afstemning i folketingssalen, bliver det i en tilskåret udgave i forhold til det udspil, regeringen præsenterede i starten af november sidste år.

Dengang lagde regeringen op til en ny beløbsordning med en beløbsgrænse på 330.000 kr. for arbejdstagere fra tredjelande, der er på top 30 over lande Danmark sammenhandler med. Men når regeringens forslag kommer i Folketinget i februar, foreslår regeringen i stedet en beløbsgrænse på 350.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier