PolicyWatch

Jarlov om 50.000 nye arbejdspladser: "De fleste af os vil være i live, når det her får en effekt"

Står det til regeringen, skal der skabes plads til 50.000 nye arbejdspladser i hovedstadsområdet. Men mange af de nye arbejdspladser kan først blive en realitet om mange år. S kræver svar fra erhvervsministeren.

Miljøminister Jacob Ellemann-Jensen (V), transportminister Ole Birk Olesen (LA) og erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) præsenterede torsdag regeringens hovedstadsudspil. Det skete på virksomheden Dias Industries i Taastrup. | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Det lød som sød musik i ørene på erhvervsdrivende med en forkærlighed til hovedstaden, da erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) præsenterede regeringens hovedstadsudspil sammen med transportminister Ole Birk Olesen (LA) og miljøminister Jakob Ellemann-Jensen (V) torsdag formiddag.

Står det til regeringen, skal en stribe af initiativer fra ændringer i planloven til skabelsen af nye øer nemlig bane vejen for mindst 50.000 nye arbejdspladser i København og 33 andre kommuner i hovedstadsområdet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier