PolicyWatch

Carlsberg-formand vil gøre 250.000 udlandsdanskere til ambassadører

En task force med Carlsberg-formand Flemming Besenbacher i spidsen er klar med konkrete anbefalinger til regeringen, der skal aktivere udlandsdanskere, styrke dansk eksport og rekruttering af udenlandske medarbejdere.

Flemming Besenbacher (i midten) leder en task force, der kommer med anbefalinger til at aktivere udlandsdanskere og styrke dansk eksport og rekruttering af udenlandske medarbejdere. | Foto: Ty Stange

Det anslås, at der lever 250.000 danskere eller dansksindede uden for landets grænser. Nogle er udstationeret, mens andre studerer. Nogle har fundet et arbejde i en udenlandsk virksomhed, og for andre er det kærlighed, der har trukket danskerne væk fra deres hjemland.

Fælles for de fleste af dem er, at de har et dybt kendskab til både dansk kultur og til det område, de bor i. Hvis dén viden kan aktiveres og benyttes, kan danske virksomheder komme til at spinne guld på en helt ny hær af Danmark-ambassadører over hele verden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier