PolicyWatch

Avis: Energiminister fik mundkurv på i Radius-salg

Tilsyneladende var energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) mere bekymret over udsigten til et salg af Radius til udenlandsk selskab, end det hidtil har været fremme.

Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

En markant bekymring fra Energi,- Forsynings,- og Klimaministeriet blev holdt tilbage i det omdiskuterede salg af Københavns elnet, Radius. Det skriver Belingske.

Aktindsigt, som avisen har opnået, viser nemlig, at Finansministeriet, der anføres af Venstres næstformand, Kristian Jensen, i november 2018 satte en stopper for, at den ansvarlige minister på energiområdet, energi,- forsynings,- og klimaminister Lars Christian Lilleholt kunne udtale sig om salgsprocessen og i sine offentlige udtalelser sige, at staten skal være 'varsom' med, hvem afgørende infrastruktur som Radius blev solgt til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier