PolicyWatch

Advarsel til Støjberg: Mangel på respekt at lempe regler for udenlandsk arbejdskraft uden om Folketinget

Selvom integrationsminister Inger Støjberg (V) kan gennemføre otte af 21 forslag om mere udenlandsk arbejdskraft med et pennestrøg, mener DF, at hun i sidste ende vil skade erhvervslivet ved at gøre det.

Integrationsordfører Martin Henriksen (DF) advarer regeringen mod at gennemføre forslag uden om Folketinget for at sikre mere udenlandsk arbejdskraft. | Foto: Ritzau Scanpix/Stine Tidsvilde

Det vil i sidste ende være til skade for dansk erhvervsliv, hvis regeringen gennemfører de forslag fra et udspil om mere udenlandsk arbejdskraft, som kan klares rent administrativt uden om Folketingets partier.

Det mener Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen, der torsdag skal i Folketingssalen til førstebehandling af regeringens forslag om netop mere udenlandsk arbejdskraft.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier