PolicyWatch

Regeringen udskyder igen-igen nye logningsregler

Sverige er på trapperne med nye logningsregler. Herhjemme er de blevet skubbet flere gange – senest med deadline i april.

Teleindustriens direktør, Jakob Willer, mener, at forløbet omkring logningsreglerne har været problematisk. | Foto: Kristoffer Veggerby

Regeringen fortsætter med at udskyde de længe ventede logningsregler. Senest er de blevet udskudt til april, og dermed kan telebranchen stadig ikke få klarhed over konsekvenserne af den såkaldte Tele2-dom, der faldt tilbage i december 2016.

Her slog EU-Domstolen fast, at udifferentieret logning er i strid med EU-rettens chater om privatliv. I Danmark skal teleselskaberne netop registrerer alle kunderne oplysninger, og på trods af afgørelsen fastholdt regeringen praksissen, indtil man var klar med nye regler.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier