PolicyWatch

Kammeradvokaten kan forvente mindst 187 mio. kr. i salær i udbyttesag

Skattestyrelsen forventer, at udgifterne til dansk advokatbistand i forbindelse med udbyttesagen lander på 367 mio. kr. i perioden mellem 2017 og 2025. Det ventes, at pengene overvejende går til Kammeradvokaten.

Samlet forventer Skattestyrelsen at betale 2,375 mia. kr. i advokatsalærer i forbindelse med udbyttesagen. | Foto: Liselotte Sabroe/Liselotte Sabroe

Skattestyrelsen endelige regning til dansk advokatbistand i forbindelse med sagen om formodet svindel med refusion af udbytteskat ventes at lande på 367 mio. kr. fra 2017-2025. Det fremgår af et udgiftsestimat fra Skattestyrelsen, som AdvokatWatch har fået aktindsigt i.

Det oplyses, at størstedelen af de 367 mio. kr. skal gå til Kammeradvokaten. Hvor stor denne størstedel ventes at udgøre, fremgår ikke, men hvis det blot udgør 51 pct., svarer beløbet til 187 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ensartet CO2-afgift er på plads med rabat til Aalborg Portland

Danske virksomheder kan forberede sig på en grøn skattereform med en ensartet CO2-afgift på 750 kr., men med en halv takst for selskaber omfattet af EU’s kvotesystem. Billigst slipper selskaber inden for såkaldte mineralogiske processer som Aalborg Portland..

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier