PolicyWatch

Jarlov uenig med Sass: Ingen grund til at slække lånekrav

Reglerne er til for boligejernes skyld, lyder det fra erhvervsminister, Rasmus Jarlov (K), der ikke er med på Socialdemokratiets forslag om at lempe på lånereglerne, så unge kan komme ind på boligmarkedet i København og Aarhus.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K). | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Socialdemokratiets gruppeformand, Henrik Sass Larsen, vil gerne have lempet på de nuværende låneregler, da han mener, at det er blevet for svært at købe bolig i Aarhus og København. Men forslaget møder ikke tilslutning fra regeringen. Det skriver Børsen.

"Reglerne er der for boligkøbernes skyld. Dels for at forhindre, at boligpriserne kommer op på et uholdbart leje. Og dels for at forhindre, at nogle boligkøbere bliver gældsat og kommer ind i en gæld, som de ikke kan bære," siger erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne. Men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier