PolicyWatch

Socialdemokratiet: Lovgivningen skal strammes over for udenlandske kapitalfonde

I anledning af folketingsvalget 5. juni har EjendomsWatch spurgt Folketingets boligordførere om deres syn på boligpolitik, udenlandske investorer og almene boliger. Denne gang svarer Kaare Dybvad fra Socialdemokratiet.

Kaare Dybvad (S) mener, at boligreguleringsloven skal ændres. | Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt.

Hvad en fornuftig boligpolitik indeholder for dig?

"I Socialdemokratiet ønsker vi byer med en blandet bolig- og beboersammensætning. Det styrker sammenhængskraften i samfundet, når vi bor side om side med folk, som ikke nødvendigvis er som os selv. Derfor er der for mig at se to vigtige opgaver. For det første skal vi sikre flere billige boliger, så sosu-assistenten og politibetjenten fortsat har råd til at bo i de store byer. For det andet handler det om et opgør med parallelsamfund med andre grundlæggende værdier. Derfor skal vi sikre en mere blandet beboersammensætning i vores udsatte boligområder."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier