PolicyWatch

Analyse: Først blev erhvervslivet ramt af våd karklud og nu venter ny type reformer

Allerede på dag to i valgkampen fik erhvervslivet en advarsel om, at virksomhedernes dagsorden om blandt andet lavere skat vil få trange kår. Nu skal erhvervslivet forberede sig på nye typer af reformer samt hjælp til grønne og små virksomheder.

Mette Frederiksen, Morten Østergaard, Lars Løkke Rasmussen og Pia Olsen Dyhr under partilederdebatten på DR1 mandag aften. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Det var lidt af en våd karklud, som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kastede i hovedet på erhvervslivets spidser ved Dansk Erhvervs årsmøde.

Valgkampen var kun en dag gammel, og Venstre-formanden afgav et velfærdsløfte om at bruge 69 mia. kr. mere på velfærd frem mod 2025.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier