PolicyWatch

Overvismand til Mette Frederiksen: Vent med plan for neddslidte danskere

Et af Socialdemokratiets største valgløfter om tidligere tilbagetrækning for nedslidte danskere bør blive udskudt, indtil en kommission har fundet en gennemarbejdet løsning, lyder det fra den økonomiske overvismand.

Overvismand Michael Svarer opfordrer Socialdemokratiet til at afvente en kommission, som skal kigge på muligheden for tidligere pension for nedslidte danskere. | Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Mens Socialdemokratiet forsøger at danne en regering, blander de økonomiske vismænd sig i debatten om en ret til tidligere tilbagetrækning for nedslidte danskere.

Formanden for det økonomiske råd, Michael Svarer, som i daglig tale kaldes for overvismanden, opfordrer Mette Frederiksen til at vente med at indføre en ret til tidligere pension for nedslidte danskere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier