PolicyWatch

Tænketank opfordrer regeringen til erstatte økologifokus med klimafokus

Det nytter ikke at investere i økologi, hvis man skal tage hånd om mere presserende udfordringer som klima og biodiversitet, mener man i Tænketanken Frej.

Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Hverken klima- eller biodiversitetsudfordringer her på kloden kan overvindes med mere økologi mener man i Tænketanken Frej.

I et debatindlæg på Altinget opfordrer tænketanken regeringen til at sadle om, og lade knap så meget opmærksomhed ryge i retning af det røde Ø.

"Hvis vi er enige om, at klimaet og biodiversiteten har førsteprioritet, så bør regeringen have 100 procent fokus på at løse de problemer, og andre vigtige udfordringer må så vige pladsen i nogle år − herunder regeringens mål om en fordobling af det økologiske areal," skriver Frej-medstifter Marie-Louise Boisen Lendal og videnskabelig rådgiver Frederik Forsberg.

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier