PolicyWatch

Nu svarer Blackstone i Danmark igen på kritik: Vi bliver dæmoniseret

Få investorer har sat så meget brand i det danske ejendomsmarked som amerikanske Blackstone. Med ny chef for den danske forretning skal der skrues op for servicen over for lejerne, tidligere aggressiv adfærd er droppet, og det betones, at Blackstone er langsigtet investor. Mød Lars Pærregaard, hvis første interview er med EjendomsWatch.

Lars Pærregaard kom til Blackstone-ejede 360 North i november 2018 inden han i foråret i år overtog chefstolen efter Nils Jansson. | Foto: PR/360 North.

KØBENHAVN – En boligminister, der taler om at gribe ind over for Blackstone. En Frederiksberg-borgmester, der ikke fremadrettet ønsker at gøre forretninger med den amerikanske investor. Og flere lejerorganisationer, der melder om stribevis af klagesager mod Blackstones danske samarbejdspartner, 360 North.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier