PolicyWatch

Nu svarer Blackstone i Danmark igen på kritik: Vi bliver dæmoniseret

Få investorer har sat så meget brand i det danske ejendomsmarked som amerikanske Blackstone. Med ny chef for den danske forretning skal der skrues op for servicen over for lejerne, tidligere aggressiv adfærd er droppet, og det betones, at Blackstone er langsigtet investor. Mød Lars Pærregaard, hvis første interview er med EjendomsWatch.

Lars Pærregaard kom til Blackstone-ejede 360 North i november 2018 inden han i foråret i år overtog chefstolen efter Nils Jansson. | Foto: PR/360 North.

KØBENHAVN – En boligminister, der taler om at gribe ind over for Blackstone. En Frederiksberg-borgmester, der ikke fremadrettet ønsker at gøre forretninger med den amerikanske investor. Og flere lejerorganisationer, der melder om stribevis af klagesager mod Blackstones danske samarbejdspartner, 360 North.

På en efterårsdag med sommertemperaturer udenfor, er der nok af møgsager at forholde sig til for Lars Pærregaard, topchef i 360 North siden foråret. Her overtog Blackstone det fulde ejerskab af selskabet og samtidig sagde farvel til grundlæggeren Nils Jansson, hvis person, fremfærd og tidligere meritter deler vandene i branchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier