PolicyWatch

Nu svarer Blackstone i Danmark igen på kritik: Vi bliver dæmoniseret

Få investorer har sat så meget brand i det danske ejendomsmarked som amerikanske Blackstone. Med ny chef for den danske forretning skal der skrues op for servicen over for lejerne, tidligere aggressiv adfærd er droppet, og det betones, at Blackstone er langsigtet investor. Mød Lars Pærregaard, hvis første interview er med EjendomsWatch.

Lars Pærregaard kom til Blackstone-ejede 360 North i november 2018 inden han i foråret i år overtog chefstolen efter Nils Jansson. | Foto: PR/360 North.

KØBENHAVN – En boligminister, der taler om at gribe ind over for Blackstone. En Frederiksberg-borgmester, der ikke fremadrettet ønsker at gøre forretninger med den amerikanske investor. Og flere lejerorganisationer, der melder om stribevis af klagesager mod Blackstones danske samarbejdspartner, 360 North.

På en efterårsdag med sommertemperaturer udenfor, er der nok af møgsager at forholde sig til for Lars Pærregaard, topchef i 360 North siden foråret. Her overtog Blackstone det fulde ejerskab af selskabet og samtidig sagde farvel til grundlæggeren Nils Jansson, hvis person, fremfærd og tidligere meritter deler vandene i branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier