PolicyWatch

Lovindgreb skulle fostre flere fonde – milliardfonde sender kraftig advarsel

Regeringen er med et flertal i ryggen klar med et lovforslag, der skal give Danmark flere fonde. Men det møder stor modstand fra de største danske fonde.

"Vi har netop modtaget høringssvarene fra lovforslaget, og dem ser jeg i sagens natur frem til at læse. Når hele bunken så er gennemgået, vil regeringen tage stilling til den endelige udformning af lovforslaget," lyder det fra skatteminister Morten Bødskov (S). | Foto: Ida Guldbæk Arentsen//

Landets største milliardfonde retter en skarp kritik mod et nyt lovindgreb, som ellers skal gøre det mere attraktivt at stifte fonde i Danmark.

Lovforslaget, som et stort flertal i Folketinget står bag, kan nemlig få ødelæggende konsekvenser for nye fonde, lyder det i et samlet høringssvar fra 23 af de største erhvervsdrivende fonde som Novo Nordisk Fonden og A.P. Møller Fonden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier