PolicyWatch

Seniortænketank anbefaler ny pensionskommission

Regeringens seniortænketank præsenterer torsdag 20 forslag til, hvordan regeringen kan få flere ældre til at blive på arbejdsmarkedet. Blandt anbefalingerne er nedsættelsen af en ny pensionskommission.

Seniortænketanken vil i dag torsdag præsentere 20 anbefalinger til, hvordan man får flere ældre til at blive længere på arbejdsmarkedet. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I dag torsdag vil regeringens seniortænketank præsentere i alt 20 anbefalinger til, hvordan regeringen kan få flere ældre til at blive på arbejdsmarkedet. Det skriver erhvervsmediet Finans.

"Der er behov for en sammenhængende og helhedsorienteret gennemgang af reglerne, så pensionsområdet bliver mindre indviklet. Og der skal være mere fokus på økonomiske incitamenter for seniorer til at blive på arbejdsmarkedet," lyder det i anbefaling nr. 20 om en pensionskommission.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier