PolicyWatch

Dansk Folkeparti sår tvivl om aktiesparekontoens succes

Mens Liberal Alliance og Venstre holder fast i at hæve loftet på aktiesparekontoen, er DF skeptiske over for, om aktiesparekontoen har levet op til formålet. Det er uvist, om loftet over kontoen bliver hævet, skriver Børsen.

"Det grundlæggende, vi gerne ville løse, var, at vi gerne ville have en aktiekultur i Danmark ... Men det synes jeg ikke rigtigt, at man kan se ud af det," siger skatteordfører i DF. | Foto: Tobias Nicolai/IND

Aktiesparekontoen blev indført at VLAK-regeringen med opbakning fra DF og De Radikale. Planen var, at loftet, som er antallet af penge man må investere via kontoen, skulle stige til 200.000 kr. i 2022. Men nu lægger S-regeringen op til at fastholde loftet på 50.000 kr.

Det står dog fortsat uklart, om loftet egentlig kommer til at blive hævet, selvom de borgerlige partier med Radikale og DF burde de kunne gennemtvinge, at loftet sættes op, selvom S er imod, skriver Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier