PolicyWatch

DF vil give bøvlede afgifter kniven med nyt udvalg: S og R afviser partiets forslag

Regeringen afviser at lave en efterfølger af det såkaldte saneringsudvalg, som indtil videre har sløjfet 24 ud af 30 byrdefulde afgifter for erhvervslivet. Til gengæld er både S og R åben for at forenkle flere administrative byrder for virksomhederne.

DF vil nedsætte et tværministerielt forankret forsimplingsudvalg, dersom det tidligere Saneringsudvalg skal komme med forslag til, hvilke afgifter der bør fjernes eller forenkles. Fra venstre: Kristian Thulesen Dahl, Rene Christensen og Dennis Flydtkjær. | Foto: Jens Dresling

Dansk Folkeparti vil med et nyt forslag genetablere en efterfølger til det såkaldte saneringsudvalg, der skal aflive bøvlede og byrdefulde afgifter.

Både Regeringen og De Radikale afviser forslaget, men er åben over for at se på forenkling af besværlige afgifter som for eksempel chokoladeafgiftsloven.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier