Kollerup vil sikre kontrolindsats efter farvel til klageorgan

Regeringen har bremset planerne om at oprette et klageorgan for offentlig erhvervsaktivitet, men nu vil erhvervsministeren alligevel sikre, at der er et sted at gå hen med fremtidige klager.
Foto: Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

I oktober udmeldte erhvervsminister Simon Kollerup, at man havde valgt at sløjfe aftalen om at oprette en ny fælles klagemyndighed for offentlig erhvervsaktivitet.

Men selvom der ikke kommer et nyt klageorgan for offentlig erhvervsaktivitet, har Simon Kollerup nu indkaldt til forhandlinger om en ny kontrolindsats. Det skriver Børsen.

"Der blev sendt et lovforslag i høring, og der kom nogle kritiske høringssvar ind på det. Samtidig blev det mere og mere klart, at kommunalfuldmagtsreglerne skulle gøres til lov, hvis et nyt klageorgan skulle fungere. Det er jeg politisk ikke klar til at gøre. Det er en forkert vej at gå," siger han til mediet.

Socialdemokratiet foreslår nu, at der skal være én indgang, så virksomheder kan minimere den tid, de ellers kan bruge på at finde ud af, hvordan sådan en klage egentlig bliver rigtigt behandlet.

Minister skifter kurs: Opgiver ultimatum til boligejere

Isskulptur erstatter Boris Johnson i tv-debat om klima 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også