PolicyWatch

Loft over aktiesparekonto hæves til 100.000

Et politisk flertal vil hæve loftet over aktiesparekontoen, som er sat i verden for at fremme investeringer i iværksætteri.

"Vi vil meget gerne hæve loftet. Det var aftalen, vi lavede med de andre blå partier, så man må gå ud fra, at der stadig er flertal for det," sagde Sofie Carsten Nielsen (R) til Børsen tilbage i september. | Foto: Jens Dresling

Regeringen har besluttet at stemme for en hævning af loftet over aktiesparekontoen. I dag ligger loftet på 50.000 kr., men det bliver nu hævet til 100.000 med virkning fra 1. januar. Det skriver Børsen.

"Vi investerer i en række ting, som kan være med til at fremme væksten og beskæftigelsen. Under den tidligere regering blev der lavet en vækst- og erhvervspakke, som indførte en aktiesparekonto. Der hæver vi loftet nu," sagde Morten Bødskov i går under et samråd i skatteudvalget, skriver Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier