PolicyWatch

Statsjob til provinsen er udskudt i årevis

I 2015 blev det meldt ud, at 4.000 statslige arbejdspladser skulle rykke til provinsen. Flere flytninger er endnu ikke gennemført, og regeringen vil nu flytte arbejdspladser den anden vej.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

På femte år venter provinsen stadig på flere hundrede af de statslige job, der efter planen skal flyttes væk fra hovedstaden for at skabe bedre balance i Danmark.

Da den daværende V-regering i oktober 2015 fremlagde den første udflytningsplan med omkring 4.000 arbejdspladser, fik Holbæk Kommune lovning på Danmarks Evalueringsinstitut, Danmarks Akkrediteringsinstitution og Danida Fellowship Centre. Planen var, at flytningerne skulle være afsluttet i 2017, meddelte regeringen dengang. Men ingen af de tre institutioner – som tilsammen tæller 136 årsværk - er endnu kommet til Holbæk, og den planlagte flyttedato er i øjeblikket 31. marts 2021, oplyser Danmarks Evalueringsinstitut.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne. Men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier