PolicyWatch

Radio- og tv-nævnet giver politikere lov til at se omdiskuterede DAB-dokumenter

Nævnet, der afgjorde efterårets DAB-udbud, er betænkelig ved at udlevere korrespondance med Slots- og Kulturstyrelsen, men vil lade medlemmer af Folketingets Kulturudvalg se dokumenterne i fortrolighed, som flere har krævet.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Medlemmerne af Folketingets Kulturudvalg får lov til at se de dokumenter om efterårets DAB-udbud, som en række politikere har efterspurgt. Det fremgår af et svar fra Radio- og tv-nævnet til kulturminister Joy Mogensen (S).

Efterårets DAB-udbud, der endte med Radio Loud som vinder, har tiltrukket sig stor opmærksomhed. Senest var Joy Mogensen i sidste uge i samråd i Folketingets Kulturudvalg, og her lød meldingen, at Radio- og tv-nævnet med henvisning til sin uafhængige status nægtede at udlevere korrespondancen om udbuddet op til afgørelsen, som er sendt mellem nævnet og dets sekretariat i Slots- og Kulturstyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Antallet af klager over udbud når sit højeste i fem år

Klagenævnet for Udbud, der behandler klager over udbud hos offentlige institutioner, modtog sidste år 117 nye klagesager. Det er det højeste antal nye sager i fem år. Flere afgørelser end normalt blev indbragt for domstolene, viser nævnets årsopgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier