PolicyWatch

Medie: Rigspolitiet ville gribe ind over for traktordemonstranter under minksag

Demonstranterne kritiserer nu politiet for at handlede politisk under traktordemonstrationer, da minksagen rullede. Men det afviser Rigspolitiet, skriver Berlingske, der har fået aktindsigt i dokumenter om sagen.

Traktorer på Langelinje. Lørdag 21.november 2020: Flere hundrede demonstranter var taget til Hovedstaden med deres traktorer for at demonstrere mod Mette Frederiksen og regeringens håndtering af den grundlovstridige aflivning af landets mink. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Rigspolitiet gjorde et forsøg i at stoppe et stort antal traktorer i at deltage og køre på vejene under i demonstrationer i København og Aarhus 21. november mod danske myndigheders ulovlige aflivning af mink.

Det skriver Berlingske, som har fået aktindsigt i dokumenter fra Rigspolitiet, der i en juridisk vurdering under demonstrationerne fastslog, at det "ikke inden for de juridiske rammer" ville være muligt for politiet at tillade, at ikkeregistrerede traktorer kunne køre på offentlige veje.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier