PolicyWatch

Statsministerens sats på mRNA-teknologi udelukker danske vacciner

Regeringens ønske om at satse på mRNA-vacciner i planerne for vaccineproduktion i Danmark sender både Bavarian Nordic og Seruminstituttets vacciner ud af kapløbet.

Mette Frederiksen har erklæret, at det er en ambition for regeringen at få produktion af mRNA-vacciner til Danmark. | Foto: Jens Dresling

Der er delte meninger om regeringens nye planer for danske produktion af coronavacciner i 2022. Om alt fra finansieringen til hvordan det skal udføres, og hvem der er mest egnet til at stå for det.

Nils Strandberg, tidligere adm. direktør for Statens Serum Institut, er en af dem, som ser flere problemer i regeringens planer, herunder i, at statsminister Mette Frederiksen prioriterer mRNA-vaccineteknologien over alt andet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier