PolicyWatch

Forbrugerrådet Tænk vil have bankers negative renter undersøgt

Både Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Finanstilsynet bør tage et nærmere kig på forløbet op til og konsekvenserne af bankers beslutning om at indføre negative renter, mener Forbrugerrådet Tænk.

Negative indlånsrenter blev i sidste uge atter et hedt emne, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) rettede kritik mod banker. | Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Hvis det står til Forbrugerrådet Tænk, så skal Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen se nærmere på de negative indlånsrenter, som banker på stribe har præsenteret kunder for. Det skriver rådet i en pressemeddelelse.

"

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier