PolicyWatch

Minister afviser at gribe yderligere ind trods "store problemer" i Familieretshuset

Social- og ældreministeren erkender "store problemer" i Familieretshuset, efter Folketingets Ombudsmands har kritiseret sagsbehandlingstiderne, men hun vil alligevel bevare det nuværende system. Frustrerede advokater efterspørger løsninger.

"Vi er godt i gang med at rette op på systemet, og det bliver også anerkendt i Folketingets Ombudsmands udtalelse," lyder det fra Astrid Krag (S). | Foto: Jens Dresling

Folketingets Ombudsmand var i sidste uge ude at kritisere de "alt for lange" sagsbehandlingstider i Familieretshuset. Men kritikken giver ikke anledning til nogen ændringer politisk, lyder det nu fra Social- og ældreminister Astrid Krag (S).

Selvom hun ikke er overrasket over kritikken og erkender, at der er "store problemer" i Familieretshuset, vil hun fastholde systemet i sin nuværende form, skriver Astrid Krag i en mail til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert eneste skib skal udarbejde en ny årlig CO2-opgørelse til EU

En gang om året skal hvert enkelt skib, der anløber en europæisk havn, udarbejde en plan over udledningen af drivhusgasser. Hvis skibet f.eks bruger vind, tæller det på positivkontoen. ShippingWatch kan afsløre hovedindholdet af EU's plan for grønne brændstoffer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier