PolicyWatch

Regeringens vaccinerådgivere anbefalede licensaftale med Pfizer eller Moderna

Efter at have holdt fire møder tidligere i år afleverede regeringens rådgivende vaccineudvalg et papir på erhvervsministerens bord med entydige anbefalinger til regeringen til, hvordan Danmark sikrer sig mod fremtidige pandemier eller muteret coronavirus.

Kirsten Drejer er et kendt navn i den danske biotekbranche; mest for sin rolle som medstifter og tidligere adm. direktør i selskabet Symphogen. | Foto: Martin Slottemo Lyngstad

Regeringen er i fuld gang med at udarbejde et fast vaccineberedskab i Danmark, så landet står godt rustet, hvis det bliver ramt af en ny bølge af muteret coronavirus eller en helt ny pandemi på længere sigt.

Det indledende arbejde gik i gang i starten af året, hvor regeringen sammensatte et ekspertpanel, der skulle udarbejde en række anbefalinger på området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier