PolicyWatch

Ankestyrelsen kan sanktionere kommuner, der ikke overholder affaldsfrist

Ankestyrelsen kan i yderste tilfælde uddele tvangsbøder til kommuner, der ikke når i mål til den nye frist for implementering af affaldsfraktioner. Kommunernes Landsforening støtter op om sanktionsmuligheden i visse tilfælde.

Foto: Daniel Hjorth

En lang række kommuner risikerer sanktioner, hvis de ikke kommer i mål denne gang. De 74 kommuner, der har fået dispensation fra implementeringen af de ni affaldsfraktioner, får travlt med at overholde den nye deadline, hvis de skal undgå sanktioner såsom tvangsbøder. Det skriver Ingeniøren.

Ankestyrelsen, som fører tilsyn med, at kommunerne overholder den lovgivning, der gælder for offentlige myndigheder, har en række såkaldte reaktionsmuligheder, hvis kommunerne skulle overskride den nye frist. Det siger Anne Birgitte Hassing, der er chef for Ankestyrelsens tilsyn, til Ingeniøren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier