PolicyWatch

Ny kulturminister: "Jeg er kæmpe tilhænger af DR"

Ane Halsboe-Jørgensen er mere bekymret for, at Danmarks Radio bliver for svag en institution end for stærk i markedet og ville på kulturmøde ikke afvise, at staten kommer til at fylde mere. Den nye kulturminister har samtidig lokalmedier og techkoncerner højt på dagsordenen.

"Der er ingen tvivl om, at DR kan noget med at skabe en fælles offentlighed og sammenhængskraft. Der kan DR noget særligt. Det mener jeg, vi skal kæmpe for, at DR kan i fremtiden," sagde Ane Halsboe-Jørgensen blandt andet på kulturmødet på Mors. | Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Hvis DR var bekymret for, at der med en ny kulturminister ved roret ville komme nye spare-boller på suppen, kan de efter fredagens formiddagsdebat under kulturmødet på Mors umiddelbart ånde lettet op.

Her lagde Ane Halsboe-Jørgensen vægt på især tre områder under de forestående medieforhandlinger, som hun ser som centrale. Det ene var behovet for bedre at understøtte lokale og regionale medier. Adspurgt, om hun forventer, at statsstøtten kommer til at fylde mere, svarede hun, at det var hendes klare forventning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier