PolicyWatch

Efter Bavarian-kontrakt: Regeringen forfølger stadig udenlandske vaccineaftaler

Selvom regeringen netop har underskrevet en aftale med Bavarian Nordic, satser statsminister Mette Frederiksen fortsat på også at etablere et vaccinesamarbejde med andre lande. Professor kalder tidligere rejse til Israel for mislykket, og tidligere ekspertpanel vurderede landet som uduelige til vaccineproduktion, men regeringen fastholder, at det er den helt rigtige samarbejdspartner.

Der er ikke sluppet meget ud om resultaterne af Mette Frederiksens vaccinebesøg i Israel i foråret, men regeringen oplyser, at der arbejdes videre på et internationalt vaccinesamarbejde. | Foto: Avigail Uzi/AP/Ritzau Scanpix

Det er særdeles sparsomt, hvad statsminister Mette Frederiksen (S) har været ude at fortælle befolkningen om sin rejse til Israel i foråret, hvor hun mødtes med landets premierminister Benjamin Netanyahu og den østrigske forbundskansler Sebastian Kurz.

Ambitionen var dog overordnet at forfølge et samarbejde om en fremtidig vaccineproduktion og pandemi-beredskab, og regeringen understreger nu, at den - på trods af en nyligt underskrevet kontrakt med danske Bavarian Nordic - stadig også satser på et samarbejde med udenlandske aktører.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier